Garderobe
Garderobe Eidsvoll Garderobe Jessheim Garderobe Akershus Garderobe Nannestad Garderobe Sørum

Sammen skaper vi løsninger!

Svendby Kjøkken og Interiør AS leverer skreddersydd garderobe og garderobeinnredninger av høy kvalitet. Våre leverandører er Fossline og Cavalér. Våre innredninger kjennetegnes av solide materialer og tidsriktig design. Vi legger vekt på praktiske løsninger, samt kosmetiske detaljer. Vi leverer både skyvedørsgarderober og slagdørsgarderober til kunder i Gjerdrum, Eidsvoll, Ullensaker, Jessheim, Nannestad, Sørum og hele Akershus området

Orden, oversikt og maksimal plassutnyttelse er nøkkelbegreper som er viktige for alle våre kunder. Uansett hvor god skapplass man har, er det en tendens til at kapasiteten i dine skap blir overfylt.

En skyvedørsgarderobe kan tilpasses alle vinkler og utfordringer et hus eller en hytte kan by på. Vi kan tilby skreddersøm etter dine mål.  Løsningene kan leveres som en kombinasjon av skrådører og rette, eller kun skrådører. Dette bestemmes av breddemålet, takvinkelen og høyden på knevegg hvor garderobeløsningen skal plasseres.

Uansett om du ønsker elegante walk-in closet til ditt hus eller et mer moderat skap til ungdomsværelset eller kontoret kan vi utforme unike løsninger som dekker dine behov. Løsninger finnes for de aller fleste rom og områder i huset.

Vi har levert garderobe til kunder i Gjerdrum, Eidsvoll, Ullensaker, Jessheim, Nannestad, Sørum og hele Akershus området, og kommer hjem til deg for å ta riktige mål, samt komme med gode råd og forslag til praktiske løsninger.

Kontakt oss gjerne for å avtale en uforpliktende befaring!

Garderobe Eidsvoll Garderobe Jessheim Garderobe Akershus Garderobe Nannestad Garderobe Sørum

Ta kontakt for en gratis befaring   Klikk her